2012. december 10., hétfő

Csokis-meggyes 1.



Hozzávalók:

Piskóta: 
5 ek update liszt, 
5 db tojás, 
1 cs. sütőpor, 
6 evőkanál édesítő,
2 csapott evőkanál natúr kakaópor 
2 evőkanál víz
A piskótához valókat összedolgozzuk, majd 180 fokon 20 percig sütjük.


Krém: 
1 cs. Dr.Oetker csokis pudingport 3,5 dl tejjel, édesítővel és 1 ek. Natúr kakaóporral krémesre főzzük. Ha kész belekeverjük a fagyasztott meggyet, ami levet fog engedni, de a csoki édes íze és a savanykás meggy együtt isteni finom lesz, a meggy levétől pedig jó krémes lesz a puding. A kihűlt, kettévágott piskótát megkenjük vele. A süti tetejére édesítővel felvert habtejszínt rakunk, majd update tejcsokoládét vagy Ritter diet csokit reszelünk rá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése