Hozzávalók
- 150g dw -50%-os liszt
- 50g dw ch minusz liszt
- 3,5g szárított élesztő
- 2 kk só
- 1 kk. dw 1:4 cukorhelyettesítő
- 25g goldessa light soft cheese (lidl, natúr sajtkrém, light)
- meleg víz (nem mértem, folyamatosan adagoltam hozzá, míg jól keleszthető, gyúrható tésztát kaptam)
A hozzávalókat jól összedolgozom, dagasztom (kézzel készítettem) majd meleg helyen letakarva duplájára kelesztettem. 4 felé vettem a tésztát, kiflit/zsömlét formáltam belől, lekentem vízzel, megszórtam magvakkal. 10 percig még pihentettem, majd előmelegített sütőben 200 fokon 15-20 perc alatt készre sült.
1 db: 190 kalória, 15g fehérje, 17g ch és 4g zsír
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése