2018. október 10., szerda

Kérdőív

Kedves Mindenki!

Molnár Kornél keresett meg szakdolgozatának megírásával kapcsolatban. A kutatáshoz minél több kérdőív kitöltésére lenne szükség, így most nem étel posztot hozok Nektek,hanem szeretném a segítségeteket kérni a kutatás megvalósításában. Előre is köszönöm minden ide látogatónak, aki kitölti a kérdőívet és ezzel hozzásegíti Kornélt a szakdolgozatához. Az alábbi linkre kattintva érhető el a kérdőív. 


És egy kis információ Molnár Kornélról, a kutatás témájáról:

"A Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi és Szociális Képzési karán vagyok negyedéves ápoló hallgató. Most készítem a szakdolgozatomat, aminek a címe Táplálkozási szokások a csontritkulás kialakulásában. A szakdolgozatom egyik feladata, hogy kérdőívet készítsek. Ma találtam meg az önök csoportját és mivel a szakdolgozatom táplálkozással kapcsolatos, szeretném engedélyét kérni, hogy megoszthassam a kérdőívem a csoportban. A kérdőívem elektronikus, teljes anonim és csak a szakdolgozatomhoz használom fel az ott nyert adatokat."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ch csökkentett, alakbarát fahéjas-meggyes sütemény

  Hozzávalók: A receptjeimben felhasznált alapanyagokat   itt  tudod kényelmesen, egy helyről, kedvező áron beszerezni ;) Tészta: 100g dw -5...