2015. szeptember 6., vasárnap

Sárgarépával és sajtkrémmel töltött pulykamell

Hozzávalók:

500g pulykamell vékony szeletekre vágva
2 szál sárgarépa (puhára főzve/párolva)
120-150g Pilos friss sajt
fűszerek ízlés szerint

A pulykamellet fűszerezzük, megkenjük sajtkrémmel, megtöltjük a villával összetört sárgarépa pürével, feltekerjük és szorosan egymás mellé tesszük a húst egy hőálló tálba/tepsibe. 200 fokon légkeveréses üzemmódban 40-45perc alatt készre sütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dia-wellness Szedres túrópiskóta 2.recept

  Hozzávalók: 100g dia-wellness -50% lisztkeverék 1 kk sütőpor 1 citrom reszelt héja 1 tk fahéj Dw 1:4 ízlés szerint 2 db M-es tojás 1-2 cse...