Hozzávalók
1 fej kelkáposzta (kb. 1kg)
500g csirkemell filé
160g tolle light trappista sajt
Natúr joghurt
fűszerek ízlés szerint
A kelkáposzta külső, nagyobb leveleit egyben leszedem, nekem 10 db lett, a többit felaprítom. Felteszem főni a kelt, kb. 20 percig félkészre főzöm, majd hagyom még kicsit tovább puhulni a forró vízben. Közben a csirkemellet felkockázom és kevés vízben puhára párolom, fűszerezem, majd hozzákeverem a reszelt sajt egy részét. Az apró kelkáposztával kibélelem a tepsit és megkenem fűszerezett natúr joghurttal. A nagyobb leveleket megtöltöm sajtos hússal és szép szorosan egymás mellé teszem a tepsiben. Megkenem a tetejüket joghurttal és 200 fokon légkeverésen 25 percig sütöm. Ezt követően beborítom a maradék reszelt sajttal és addig sütöm, amíg a sajt szép piros nem lesz.
,,A blogban megjelenő tartalomra (receptekre, írásokra, fényképekre stb.) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, így azt a szerző engedélye nélkül egyéb helyen közzétenni tilos!,,
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ch csökkentett, alakbarát fahéjas-meggyes sütemény
Hozzávalók: A receptjeimben felhasznált alapanyagokat itt tudod kényelmesen, egy helyről, kedvező áron beszerezni ;) Tészta: 100g dw -5...
-
Hozzávalók: ½ Fej kelkáposzta Só, fokhagyma, piros paprika, bors, Majoránna 1 mokkáskanál köménymag Pici Oliva olaj (0.5 dl) ...
-
Hozzávalók (4 adag): Alap tészta: 50g zsírtalanított kókuszliszt 3db tojás 1/4 cs. sütőpor Diawell 1:4 cukorhelyettesítő (stevia és er...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése