2014. augusztus 24., vasárnap

Szezámmaglisztes túrós pogácsa

Hozzávalók:

50g zsírtalanított szezámmagliszt
50g -50% dw liszt
1db tojás
125g pilos zsírszegény túró
1 kiskanál só
1 kávéskanál útifűmaghéj
1 kávéskanál sütőpor
1 szelet tolle light trappista sajt
szóráshoz: 1 teáskanál magkeverék ízlés szerint

A masszát összedolgozzuk villával és vizes kézzel szilikonos muffin formába 10 felé rakjuk. Rácsipegetjük a sajtot (nem nagy pogik, így 1 szelet sajt kellett csak). Rászórjuk a magkeveréket és 25 percig 170 fokon sütjük, majd 200 fokon még addig, míg aranybarna nem lesz (kb. 5-10perc)



Reggelire mini szendvicsnek is tökéletes :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése