2015. augusztus 10., hétfő

Kapros töltött tök

Hozzávalók:

1kisebb db zsenge főzőtök
Csirkemell (vagy más hús ízlés szerint)
Kapor
Sajt
0,1/-os natúr joghurt (Lidl, Aldi)
Hagyma

A tököt megpucoljuk, ketté vágjuk, a magját kikaparjuk és hagymakarikákkal bélelt tepsibe tesszük a csónakokat és kaporral meghintjük. A húst kockákra vágjuk, serpenyőben hirtelen megpirítjuk, fűszerezzük ízlés szerint majd hozzáadjuk a natúr joghurtot. Megtöltjük vele a tököt, a tepsi aljára kb. 2 dl vizet öntünk és 200 fokon légkeveréses üzemmódban készre sütjük. Tálaláskor reszelt light sajttal szórtam meg, de rá is süthető ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése