Nem csak a paradicsomos káposzta vagy húsgombóc finom ám, hanem mennyei a paradicsomos zöldbab is :) Én sült húshoz készítettem köretként.
Hozzávalók:
300g zöldbab
1 üveg Alnatura paradicsompüré (340g-os kiszerelésű, darabos, de nyáron friss paradicsommal, télen pedig házi paradicsomlével is helyettesíthető :)
Fűszerek ízlés szerint (oregánó, fokhagyma, bazsalikom, pici kömény, pici édesítő a paradicsomhoz, ha nem túl édes, kevés só, bors)
1 fej hagyma
Hagymával bélelt tepsibe tettem a zöldbabot, majd leöntöttem kicsi vízzel és fűszerekkel elkevert paradicsompürével. Légkeveréses üzemmódban 200 fokon k. 40-50 percig sütöttem, közben meg-megmozgattam, hogy mindenhol piruljon is kicsit.
Én hússal együtt sütöttem, hogy szaftosabb, ízletesebb legyen ;) Nagyon finom egytálétel lett a végeredmény.
,,A blogban megjelenő tartalomra (receptekre, írásokra, fényképekre stb.) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, így azt a szerző engedélye nélkül egyéb helyen közzétenni tilos!,,
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ch csökkentett, alakbarát fahéjas-meggyes sütemény
Hozzávalók: A receptjeimben felhasznált alapanyagokat itt tudod kényelmesen, egy helyről, kedvező áron beszerezni ;) Tészta: 100g dw -5...
-
Hozzávalók: ½ Fej kelkáposzta Só, fokhagyma, piros paprika, bors, Majoránna 1 mokkáskanál köménymag Pici Oliva olaj (0.5 dl) ...
-
Hozzávalók (4 adag): Alap tészta: 50g zsírtalanított kókuszliszt 3db tojás 1/4 cs. sütőpor Diawell 1:4 cukorhelyettesítő (stevia és er...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése