Hozzávalók:
2 db csirkecomb
1 db csontos csirkemell
1 fej hagyma
1 üveg Alnatura paradicsompüré (340g-os
kiszerelésű, darabos, de nyáron friss paradicsommal, télen pedig házi
paradicsomlével is helyettesíthető, a lényeg, hogy 100%-os és cukormentes legyen :)
Fűszerek ízlés szerint
(oregánó, fokhagyma, bazsalikom, pici kömény, pici édesítő a
paradicsomhoz, ha nem túl édes, kevés só, bors)
Hagymával
bélelt tepsibe tettem a bőr nélküli, bevagdosott húst, majd leöntöttem kicsi vízzel és
fűszerekkel elkevert paradicsompürével. Légkeveréses üzemmódban 200
fokon k. 40-50 percig sütöttem.
Én zöldbabbal együtt sütöttem, hogy már egyből köret is legyen mellé :) Nagyon finom egytálétel lett a végeredmény.
,,A blogban megjelenő tartalomra (receptekre, írásokra, fényképekre stb.) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, így azt a szerző engedélye nélkül egyéb helyen közzétenni tilos!,,
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Dia-wellness Szedres túrópiskóta 2.recept
Hozzávalók: 100g dia-wellness -50% lisztkeverék 1 kk sütőpor 1 citrom reszelt héja 1 tk fahéj Dw 1:4 ízlés szerint 2 db M-es tojás 1-2 cse...

-
Hozzávalók: ½ Fej kelkáposzta Só, fokhagyma, piros paprika, bors, Majoránna 1 mokkáskanál köménymag Pici Oliva olaj (0.5 dl) ...
-
Hozzávalók: A tészta hasonló, mint a Pizza 1. vagy 2. receptemnél, ez is egyszerű és nagyon finom :) Most azonban paradicsom hiányában jo...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése