2014. június 15., vasárnap

Gesztenyekocka

Hozzávalók:

250g natúr vagy édesítőszeres gesztenyemassza (Maroni pl.)
50g zsírtalanított kókuszliszt
3db M-es tojás
1 e.k. DW édesítő (ha nem édesítőszeres a gesztenye, hanem natúr, akkor több édesítő is kellhet)
2 e.k. víz
1 kiskanál stőpor

A tojást az édesítővel felverem, majd hozzáadom a gesztenyét, jól összedolgozom, végül a sütőporos lisztet is hozzáadom és a 2 e.k. vizet. A sűrű masszát vizes kézzel sütőpapírral bélelt tepsibe lapítom és 200fokon 20percig sütöm. Még forrón meghintem natúr, Szerencsi kakaóporral.

20 szeletre vágva 1 szelet adatai:

36,55 kalória
1,7g fehérje
4,85g szénhidrát
1,15g zsír


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése