2013. július 25., csütörtök

Töltött padlizsán

Hozzávalók:

1db padlizsán
25dkg gomba (Ha valaki nem szerei, akkor csirkemell, darált hús...stb is jó, ízlés szerint fűszerezve)
2-3 szelet light sajt
Fűszerek: só, bors, majoranna

Pici kókuszolajon megpárolom a gombát. A padlizsánt kettévágom és kiszedem a közepét. Beleteszem a gombát, tepsibe helyezem és letakarva 200fokon 30 percig sütöm, majd takarás nélkül még 20 percig. A sütés vége előtt 10perccel tettem rá a sajtot, hagytam, hogy szépen rápiruljon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dia-wellness Szedres túrópiskóta 2.recept

  Hozzávalók: 100g dia-wellness -50% lisztkeverék 1 kk sütőpor 1 citrom reszelt héja 1 tk fahéj Dw 1:4 ízlés szerint 2 db M-es tojás 1-2 cse...