2013. július 13., szombat

Frankfurti leves

Hozzávalók:

70dkg kelkáposzta
2db jó minőségű virsli (aki nagyon szereti a virslit, az tehet bele 5db-ot is)
150g zsírszegény tejföl

A káposztát megmosom, felaprítom és felteszem főni, fűszerezem (ízlés szerint só, bors, piros paprika, ételízesítő). Mikor megpuhult hozzáadom a virslikarikákat. A tejfölt a leves forró levével kikeverem és szűrőn keresztül hozzáadom a leveshez, összeforralom és kész is.
  
Összesen az egész lábas tápanyagtartalma: 708 kalória, 30,4g fehérje, 36,8g ch és 45,1g zsír. 

 EGY ADAGBAN 141,6 kalória, 6,1g fehérje, 7,36g ch és 9g zsír van.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése