Hozzávalók:
70dkg kelkáposzta
2db jó minőségű virsli (aki nagyon szereti a virslit, az tehet bele 5db-ot is)
150g zsírszegény tejföl
A káposztát megmosom, felaprítom és felteszem főni, fűszerezem (ízlés szerint só, bors, piros paprika, ételízesítő). Mikor megpuhult hozzáadom a virslikarikákat. A tejfölt a leves forró levével kikeverem és szűrőn keresztül hozzáadom a leveshez, összeforralom és kész is.
,,A blogban megjelenő tartalomra (receptekre, írásokra, fényképekre stb.) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, így azt a szerző engedélye nélkül egyéb helyen közzétenni tilos!,,
2013. július 13., szombat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Dia-wellness Szedres túrópiskóta 2.recept
Hozzávalók: 100g dia-wellness -50% lisztkeverék 1 kk sütőpor 1 citrom reszelt héja 1 tk fahéj Dw 1:4 ízlés szerint 2 db M-es tojás 1-2 cse...

-
Hozzávalók: ½ Fej kelkáposzta Só, fokhagyma, piros paprika, bors, Majoránna 1 mokkáskanál köménymag Pici Oliva olaj (0.5 dl) ...
-
Hozzávalók: A tészta hasonló, mint a Pizza 1. vagy 2. receptemnél, ez is egyszerű és nagyon finom :) Most azonban paradicsom hiányában jo...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése