2013. július 27., szombat

Joghurtos karfiolfőzelék

Hozzávalók:

70dkg karfiol (rózsáira bontva, megtisztítva ennyi)
10dkg Pilos 0,1%os natúr joghurt
Annyi víz, hogy félig ellepje a karfiolt.
Fűszerek ízlés szerint: ételízesítő, bors, piros paprika, fokhagyma....stb.

A karfiol rózsákat felteszem főni, párolódni annyi vízben, hogy csak félig lepje el. Fűszerezem. Ha már majdnem kész kiszedem kb. az 1/3-át és a joghurttal együtt összeturmixolom, végül ezzel sűrítem be a főzeléket.

Ebből a mennyiségből 3 adag lesz. (Persze ez egyénfüggő...)

1adag feltét nélkül:
84kalória
7,3g fehérje
11,4g szénhidrát
1g zsír




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése