Hozzávalók:
450g kelbimbó
200g sárgarépa
200g zeller
50g fehérrépa
1 csokor petrezselyem
5-6 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
1 db pulykaszárny (a bőrét éles késsel leszedtem)
Fűszerek: só, bors, kurkuma, piros paprika, szemes bors, köménymag, reform ételízesítő (ízfokozó és cukormentes)
A pulykaszárnyat felteszem főni, ha felforrt lehabozom (nem sok habja lesz, az íze kedvéért teszek mindig csontos húst a zöldséglevesekbe is :) Majd fűszerezem és kb 40 percig magában főzöm. Addig a zöldségeket megtisztítom és feldarabolom. Miután hozzáadom a húshoz lassú tűzön addig főzöm, míg a zöldségek is puhára főnek.
,,A blogban megjelenő tartalomra (receptekre, írásokra, fényképekre stb.) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, így azt a szerző engedélye nélkül egyéb helyen közzétenni tilos!,,
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Dia-wellness Szedres túrópiskóta 2.recept
Hozzávalók: 100g dia-wellness -50% lisztkeverék 1 kk sütőpor 1 citrom reszelt héja 1 tk fahéj Dw 1:4 ízlés szerint 2 db M-es tojás 1-2 cse...

-
Hozzávalók: ½ Fej kelkáposzta Só, fokhagyma, piros paprika, bors, Majoránna 1 mokkáskanál köménymag Pici Oliva olaj (0.5 dl) ...
-
Hozzávalók: A tészta hasonló, mint a Pizza 1. vagy 2. receptemnél, ez is egyszerű és nagyon finom :) Most azonban paradicsom hiányában jo...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése