2015. április 12., vasárnap

Szeder-meggy leves

Hozzávalók:

300g szeder
200g meggy
szegfűszeg
fahéj
édesítő
1/2 csomag vanília vagy puncs ízű cukormentes pudingpor
2dl tej

A gyümölcsöt felteszem főni édesítős vízbe, meghintem fahéjjal és pár db szegfűszeget is teszek bele. 20 perc múlva 2 dl tejbe kikeverek 1/2 csomag cukormentes vanília vagy puncs ízű pudingport és a gyümölcsökhöz keverem. Jól lehűtve tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dia-wellness Szedres túrópiskóta 2.recept

  Hozzávalók: 100g dia-wellness -50% lisztkeverék 1 kk sütőpor 1 citrom reszelt héja 1 tk fahéj Dw 1:4 ízlés szerint 2 db M-es tojás 1-2 cse...