2013. március 8., péntek

Sertéssült vele sült zöldségekkel

Hozzávalók:

500g szeletelt sertéskaraj (vagy más hús ízlés szerint)
Zöldségek ízlés szerint (karfiol, sárgarépa, kelbimbó...stb.)
Fűszerek: bors, update barbecue fűszerkeverés, fokhagyma granulátum, ételízesítő)

Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk, feldaraboljuk, tepsibe tesszük, majd meghintjük ételízesítővel. Rátesszük a fűszerezett sertésszeleteket, vizet öntünk alá, letakarjuk fóliával és 200 fokon 1-1,5 óráig sütjük (én 1 óra után megszurkáltam a zöldségeket, de még félig kemények voltak), majd levesszük a fóliát és 220 fokon még 20-30percig sütjük, hogy a hús szép piros legyen.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése