Hozávalók:
Tészta:
50g -50%-os DW liszt
50g DW gluténmentes diótöltelék
10g Szerencsi zsírszegény kakaópor
1/3 cs. sütőpor
DW 1:4 édesítő
rum aroma
2db tojás
2 e.k. víz
Tetejére:
100g DW gluténmentes diótöltelék vízzel kikeverve
2db alma kockákra vágva fahéjjal és DW 1:4 édesítővel párolva
A tészta hozzávalóit robotgéppel összedolgozzuk és EzCoat olajspray-vel kifújt kör alakú formába öntjük. A vízzel kikevert diótölteléket a fahéjas párolt almával összekeverjük és a masszára halmozzuk. 200 fokon 25 perc alatt készre sütjük.
Összesen (8 szelet) 980 kalória, 52g fehérje, 89g ch és 42g zsír
1 szelet: 122,5 kalória, 6,5g fehérje, 11,2g ch és 5,25g zsír
,,A blogban megjelenő tartalomra (receptekre, írásokra, fényképekre stb.) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, így azt a szerző engedélye nélkül egyéb helyen közzétenni tilos!,,
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Dia-wellness Szedres túrópiskóta 2.recept
Hozzávalók: 100g dia-wellness -50% lisztkeverék 1 kk sütőpor 1 citrom reszelt héja 1 tk fahéj Dw 1:4 ízlés szerint 2 db M-es tojás 1-2 cse...

-
Hozzávalók: ½ Fej kelkáposzta Só, fokhagyma, piros paprika, bors, Majoránna 1 mokkáskanál köménymag Pici Oliva olaj (0.5 dl) ...
-
Hozzávalók: A tészta hasonló, mint a Pizza 1. vagy 2. receptemnél, ez is egyszerű és nagyon finom :) Most azonban paradicsom hiányában jo...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése