2015. november 22., vasárnap

Sajttal töltött sajtos pulykacomb filé sárgarépa pürével

Hozzávalók:

1db filézett pulyka felsőcomb (kb. 40-50 dkg)
200g linessa/goldessa light cottage cheese
3 szelet tolle light trappista sajt
fűszerek ízlés szerint

A pulykacomb filét kiklopfoljuk, fűszerezzük, majd megtöltjük a fokhagymával, borssal kikevert cottage cheessel. Alufóliába tekerjük és 200 fokon 40percig így sütjük. 40 perc után leszedjük róla a fóliát, tolle light sajttal borítjuk és légkeveréses üzemmódban sütjük készre, még kb. 20 percig.

Sárgarépa pürével tálaltam, de kiváló köret mellé bármilyen zöldség ízlés szerint, de ebédre a a rizs, köles és társaik is ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése