Hozzávalók:
500g sárgaborsó
3db babérlevél
Ételízesítő
fokhagyma
bors
A borsót két óra hosszára beáztatjuk, majd átmossuk és feltesszük főni a fűszerekkel annyi vízben, hogy épp, hogy ellepje. 20-30percenként megkavarjuk és ha szükségét látjuk pótoljuk a vizet. Én még 2szer 1-1 dl vizet öntöttem hozzá. Kb. 1,5-2 óra alatt pépesre főzzük. A végén sült virslikarikákat tettem bele, de tálalható ízlés szerint kolbásszal, pörkölttel, füstölt hússal is.
Nem éppen szénhidrát szegény étel, sőt! De olykor 1-1 kisebb tányérnyi belefér ebédre a fogyni vágyóknak is! ;)
,,A blogban megjelenő tartalomra (receptekre, írásokra, fényképekre stb.) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, így azt a szerző engedélye nélkül egyéb helyen közzétenni tilos!,,
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Dia-wellness Szedres túrópiskóta 2.recept
Hozzávalók: 100g dia-wellness -50% lisztkeverék 1 kk sütőpor 1 citrom reszelt héja 1 tk fahéj Dw 1:4 ízlés szerint 2 db M-es tojás 1-2 cse...

-
Hozzávalók: ½ Fej kelkáposzta Só, fokhagyma, piros paprika, bors, Majoránna 1 mokkáskanál köménymag Pici Oliva olaj (0.5 dl) ...
-
Hozzávalók: A tészta hasonló, mint a Pizza 1. vagy 2. receptemnél, ez is egyszerű és nagyon finom :) Most azonban paradicsom hiányában jo...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése