Hozzávalók:
900g kelbimbó
500g darált pulykacomb
2dl pilos 0,1%-os natúr joghurt
Light trappista sajt
Ételízesítő
Fűszerek ízlés szerint
A kelbimbót nagyságuktól függően 2-3-4 felé vágtam, majd ételízesítős vízben megfőztem. Közben a pulykahúst fűszerekkel (fasírt fűszerkeverék, bors, majoranna) készre pároltam. A kelbimbó felét a jénai aljára szedtem, rá ment a darált hús, majd a kelbimbó másik fele. Leöntöttem fűszeres joghurttal, megszórtam sajttal. Végül 200fokon 20percig sütöttem, míg a sajt szép piros nem lett.
Az egész adagra vonatkozó értékek:
1246 kalória
172g fehérje
68g ch
29g zsír
,,A blogban megjelenő tartalomra (receptekre, írásokra, fényképekre stb.) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, így azt a szerző engedélye nélkül egyéb helyen közzétenni tilos!,,
2014. február 9., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Dia-wellness Szedres túrópiskóta 2.recept
Hozzávalók: 100g dia-wellness -50% lisztkeverék 1 kk sütőpor 1 citrom reszelt héja 1 tk fahéj Dw 1:4 ízlés szerint 2 db M-es tojás 1-2 cse...

-
Hozzávalók: ½ Fej kelkáposzta Só, fokhagyma, piros paprika, bors, Majoránna 1 mokkáskanál köménymag Pici Oliva olaj (0.5 dl) ...
-
Hozzávalók: A tészta hasonló, mint a Pizza 1. vagy 2. receptemnél, ez is egyszerű és nagyon finom :) Most azonban paradicsom hiányában jo...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése