2014. február 16., vasárnap

Mustáros sajtkrémmel sült csirkemell

Hozzávalók:

Csirkemell filé (nálam most kb. 900g)
100g linessa light sajtkrém
1 e.k. cukormentes mustár (Update1 vagy Tesco light)
A tetejére: pár szelet sajt (nálam most Tolle light, 4 szelet)
Fűszerek ízlés szerint (fokhagyma, bors, majoránna, update fasírt fűszerkeverék, Kotányi sült csirke fűszersó, natur vegeta, vagy bármi más, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot)

A csirkemellet vékony szeletekre vágom, fűszerezem, majd a mustárral kikevert sajtkrémmel megkenem és jénai tálba rétegezem. Lefedem és 200fokon 50percig sütöm. Végül beborítom sajttal és a jénai teteje nélkül addig sütöm, míg a sajt rá nem olvad.

Ebédre köretnek tökéletes hozzá a bulgur, hajdina vagy barna rizs. Vacsorára pedig grill zöldség, saláta, tepsis zöldségek ajánlottak ;)



4 megjegyzés:

  1. Szia Réka!

    A sajtkrémet hol veszed?

    Előre is köszönöm a választ!

    Szilvi :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Réka! Mustár kihagyásával szerinted működhet? Vagy ez esetben hogy fűszereznéd, mivel helyettesítenéd a mustárt?
    Köszönöm :)
    Üdv. Flóra

    VálaszTörlés