2014. február 23., vasárnap

Forró fahéjas-csokis alma

Hozzávalók:

1-2db alma felkockázva
édesítő (alma édességétől függő mennyiség, illetve attól, ki milyet használ)
1 kiskanál fahéj
Szerencsi natúr, zsírszegény kakaópor a hintéshez

Tízórai, nasi ötlet: az almát felkockáztam, dw édesítővel és fahéjjal összepároltam, még forrón meghintettem cicás kakaóporral :) nyami!!! hmm, ahogy az alma párolás közbe levet engedett és ahogy beleolvadt a kakaópor...elképzeltem h ha turmixolnám milyen isteni kakaókrém lenne belőle....sütibe tölteléknek is szuper, egészséges csokis krém, természetes alapanyagokból :)


3 megjegyzés:

  1. Elkészítettem,isteni finom!

    VálaszTörlés
  2. Örülök neki :) egyszerű, gyors és számomra is mennyei :)

    VálaszTörlés
  3. Palacsintába tettem,nagyon finom.

    VálaszTörlés