Hozzávalók:
• 50 dkg zúza
• 1 fej vöröshagyma
• 1 csapott ek tört paprika
• 1 fej vöröshagyma
• 1 csapott ek tört paprika
• só
• bors
• ételízesítő
• fokhagyma
• olaj
• Kockára vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk. Mikor majdnem kész, lehúzzuk a tűzhelyről, és a fokhagymát is hozzátesszük.
• Megtisztított, megmosott és feldarabolt zúzát hozzáadjuk és egy pillanatra csak a tűzön átforgatjuk a hagymában, és ezután adjuk hozzá a tört pirospaprikát.
• Hozzáadjuk a vizet, kb. hogy ellepje a zúzákat
• Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük saját ízlésünkhöz
• Készre főzzük lassú tűzön.
Amikor kész a tarhonyát kifőzzük és összekeverjük vele a zúzapörköltet.
• bors
• ételízesítő
• fokhagyma
• olaj
• Kockára vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk. Mikor majdnem kész, lehúzzuk a tűzhelyről, és a fokhagymát is hozzátesszük.
• Megtisztított, megmosott és feldarabolt zúzát hozzáadjuk és egy pillanatra csak a tűzön átforgatjuk a hagymában, és ezután adjuk hozzá a tört pirospaprikát.
• Hozzáadjuk a vizet, kb. hogy ellepje a zúzákat
• Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük saját ízlésünkhöz
• Készre főzzük lassú tűzön.
Amikor kész a tarhonyát kifőzzük és összekeverjük vele a zúzapörköltet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése