2015. január 31., szombat

Kelkáposzta leves pulykaszárny-filével

Hozzávalók:

500g pulykaszárnytő-filé
300g kelkáposzta (csíkokra vágva)
100g zöldborsó
300g sárgarépa (karikára vágva)
1 fej hagyma
1 e.k. kókuszolaj
1 csokor petrezselyemzöld
Fűszerek: piros paprika, bors, ételízesítő, 2-3 db babérlevél

A hagymát felkockázzuk és a kókuszolajon üvegesre pároljuk. Lehúzzuk a tűzről, fűszerezzük: pirospaprika, bors, ételízesítő. Átforgatjuk benne a kisebb darabokra vágott pulykaszárnyfilét, felöntjük vízzel és 30percig főzzük. Majd hozzáadjuk a zöldségeket és a babérlevelet és készre főzzük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dia-wellness Szedres túrópiskóta 2.recept

  Hozzávalók: 100g dia-wellness -50% lisztkeverék 1 kk sütőpor 1 citrom reszelt héja 1 tk fahéj Dw 1:4 ízlés szerint 2 db M-es tojás 1-2 cse...