2015. január 31., szombat

Kelkáposzta leves pulykaszárny-filével

Hozzávalók:

500g pulykaszárnytő-filé
300g kelkáposzta (csíkokra vágva)
100g zöldborsó
300g sárgarépa (karikára vágva)
1 fej hagyma
1 e.k. kókuszolaj
1 csokor petrezselyemzöld
Fűszerek: piros paprika, bors, ételízesítő, 2-3 db babérlevél

A hagymát felkockázzuk és a kókuszolajon üvegesre pároljuk. Lehúzzuk a tűzről, fűszerezzük: pirospaprika, bors, ételízesítő. Átforgatjuk benne a kisebb darabokra vágott pulykaszárnyfilét, felöntjük vízzel és 30percig főzzük. Majd hozzáadjuk a zöldségeket és a babérlevelet és készre főzzük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése