2014. január 24., péntek

Csirkemájjl töltött csirkemell

Hozzávalók:

6 vékony szelet csirkemell
3db máj
fűszerek ízlés szerint
Light sajt

A májat kettévágom és minden fél db-ot beletöltök egy-egy vékony csirkemellbe, majd betekerem. Őzgerinc formában szorosan egymás mellé teszem. Fűszerezem (pl. update fűszerkeverékkel, Kotányi sült csirke fűszersóval, szárított fűszerekkel....stb. ki mit szeret ;) Meghintem sajttal. 200fokon 30-35percig letakarva sütöm, majd még 15percig takarás nélkül, míg a sajt is megpirul.

Köretnek párolt zöldség, tepsiben sült zöldség, savanyúság ajánlott estére, ebédre viszont tartalmasabb köretet ajánlok, ami jó szénhidrátokat tartalmaz, például: bulgur, hajdina.

Jó étvágyat hozzá! Kiváló vacsora vagy ebéd mindazok számára is, akik szénhidrát csökkentett étrendet követnek, és azok számára is, akik igyekeznek egészségesen, tisztán táplálkozni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése