Hozzávalók: (3db bagetthez)
50g zsírtalanított szezámmagliszt
50g -50% dw liszt
1db tojás
125g pilos zsírszegény túró
1 kiskanál só
1 kávéskanál útifűmaghéj
1 kávéskanál sütőpor
olaszos fűszerek: bazsalikom, oregánó ...stb. ízlés szerint.
szóráshoz: 1 teáskanál magkeverék ízlés szerint
A tojást a túróval, tojással, sütőporral és a fűszerekkel összekeverem. Hozzáadom a liszteket és az útifűmaghéjat. A masszát összedolgozzuk villával és vizes kézzel 3 egyenlő részre szedem és bagettet formázok belőlük. Rászórjuk a magkeveréket és 25 percig 170 fokon sütjük, majd 200 fokon még addig, míg aranybarna nem lesz (kb. 5-10perc).
Szia! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a lenmagliszt helyett lehetne csak DiaWellness -50% liszttel elkésziteni ezt a receptet? Illetve túró helyett tejföl esetleg? Köszi előre is!
VálaszTörlésszia. Próba, szerencse ;) nem tudom úgy az arányokat, még nem próbáltam úgy,de majd írd meg ;)
Törlés