A paszternákot csíkokravágom, fűszereztem (majoranna, fokhagyma...stb. ízlés szerint).
A serpenyőt kikenem véknyak oliva olajjal vagy kókusz zsírral és átforgatom benne a paszternákot és készre pirítom. Ha szükséges adjunk hozzá pici vizet, úgy hamarabb puhul.
Tepsiben is elkészíthető:
A tepsit vékonyan kikentem oliva olajjal vagy kókusz zsírral,
beleöntöttem a fűszeres paszternákot és 200fokon légkeveréses módban 20 perc
alatt készre sütöttem. Nagyon finom lett! 2-3szor sütés közben
összetúrtam, hogy ne süljön le.
,,A blogban megjelenő tartalomra (receptekre, írásokra, fényképekre stb.) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, így azt a szerző engedélye nélkül egyéb helyen közzétenni tilos!,,
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ch csökkentett, alakbarát fahéjas-meggyes sütemény
Hozzávalók: A receptjeimben felhasznált alapanyagokat itt tudod kényelmesen, egy helyről, kedvező áron beszerezni ;) Tészta: 100g dw -5...
-
Hozzávalók: ½ Fej kelkáposzta Só, fokhagyma, piros paprika, bors, Majoránna 1 mokkáskanál köménymag Pici Oliva olaj (0.5 dl) ...
-
Hozzávalók: A tészta hasonló, mint a Pizza 1. vagy 2. receptemnél, ez is egyszerű és nagyon finom :) Most azonban paradicsom hiányában jo...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése